Information / Nyheter | Spiragården Åre

Information / Nyheter

Lyxig våffelbuffé söndag 31 juli och 14 aug.  kl. 13-16
Lyxig våffelbuffé söndag 31 juli och 14 aug. kl. 13-16
2022-07-10 20:41

Välkommen till sommarens bästa våffelupplevelse!

Söndagarna 31 juli och 14 augusti kl. 13-16

Generös buffé med frasiga våfflor och lyxiga tillbehör som hemlagad kolasås, glass, banan, grädde, maräng, hemkokt sylt m.m.

Vi serverar även glutenfria, veganska och sockerfria våfflor och tillbehör.

... läs mer
Sommaryoga
Sommaryoga
2022-07-10 19:42

SOMMARYOGA PÅ SPIRAGÅRDEN

Välkommen att delta i våra yogaklasser i vår vackra yogastudio med stora fönster och högt till tak. Våra klasser passar både nybörjare och erfarna. 

Passa på att även besöka Spiragårdens mysiga sommarcafé efter yogan, där du både kan sitta inne i avslappnad miljö eller ute på vår lummiga veranda.

Du hittar mer information och schema under knappen BOKA eller knappen YOGA / EVENT / MASSAGE... läs mer
Sommarcafé öppet Tors-Sön
Sommarcafé öppet Tors-Sön
2022-06-26 19:05

Ta med vänner och familj till mysigaste sommarcaféet. Våra fina Spiravänner Ann-Sofie & Daniel Viberg kommer driva Caféet i sommar. Vi kör som vanligt med vegetariskt / veganskt och det mesta ekologiskt. På fredagskvällar blir det musikquiz och lördagar melodikryssfika.

Kristin Indergård kommer erbjuda morgonyoga torsd / sönd. kl.9. Jackie Härdig kommer hålla Yinyoga / Hatha på fredagar kl.17. samt erbjuda massage. Som student har man rabatt på yoga om man har studentkort. Ange kod STUDENT vid bokningen.

Vi har preppat för sommarcaféet med gott fika och matiga alternativ. Nu kan man även sitta ute på vår lummiga altan .

Tipsa gärna nära, kära och gäster om Caféet, så vi får ett skönt "Spirahäng" även på sommaren.

Öppettider:

30 juni-14 augusti

tors-sön kl. 10-17

fre. kl. 10-20

... läs mer
Musikquiz och Melodikryssfika
Musikquiz och Melodikryssfika
2022-06-23 07:34

Melodikryss

Kom till oss på lördagarna och njut av frukostfika, melodikryss och gott sällskap. Vi fixar krysspapper och pennor, vill ni skickar vi gärna in svaren efteråt. Frukostfika finns från kl 9:30 och krysset startar kl 10:00. Varmt välkomna!


Musikquiz

Nu kör vi musikquiz på Spiragården på fredagar. Utmana dina kompisar, grannar eller svärmor. Kom hit tillsammans och slå era kloka huvuden ihop och mäta era kunskaper mot de andra gästerna Vi kommer att ha olika teman varje gång men musiken kommer alltid vara den röda tråden. 

Fika och lättare vegetarisk mat finns att köpa.

Välkomna fredagar 8/7, 15/7, 29/7, 12/8 med start kl 19.


... läs mer
Så här bokar du din plats
Så här bokar du din plats
2022-02-04 17:57

Så här gör du när du bokar en plats:


  • 1. Klicka på "Yoga / event" för att se våra tjänster. Välj tjänst och därefter datum.
  • 2. Om du har klippkort, terminskort eller annan rabattkod är det viktigt att du klickar på "Rabattkod" som har grön text, Skriv in koden och därefter klicka på aktivera till höger om rabattkodsfältet.
  • 3. Du kommer se priset och ev. rabatt som är avdragen. Därefter klickar du längst ner på det gröna fältet där det står "boka och betala". Det gäller även om du inte ska betala pga att du har rabattkod.
  • 4. OBS! om du inte har rabattkod / yogakort, så behöver du slutföra betalningen direkt, annars avbokas platsen automatiskt efter 30 min.
  • 5. Betalningsfunktionen sker genom Payson med kort eller swish. Du behöver inte ha konto på Payson för att använda betalningsfunktionen.
  • 6. Om du får förhinder avbokar du enkelt själv via ditt konto / inställningar. Se även info i ditt bekräftelsemail.

Om du har problem med bokningen kontaktar du lisa på 070-642 65 85. Eller om du vill gå på en yogaklass, så kan du chansa och komma utan förbokning. Skriv upp dig på deltagarlistan, swisha beloppet och visa yogaläraren att betalningen genomförts.


... läs mer
Spirafestivalen  4-6 november 2022
Spirafestivalen 4-6 november 2022
2022-01-05 18:28

En må-bra festival med flera olika yoga, meditationer och workshops inom hälsa & personlig utveckling. 4-6 nov 2022.

... läs mer
Testa din näringsstatus på några minuter !
Testa din näringsstatus på några minuter !
2022-01-03 09:36

Vill du veta hur din näringsstatus är i din kropp? Snart kommer Spiragården kunna erbjuda dessa tester. På bara några minuter kan du få resultat på din näringsstatus i din kropp. Vi scannar din kropp med en frekvensmaskin och får tillförlitliga resultat på vad du har för status vad gäller vitaminer, mineraler, fettsyror och tungmetaller. Under konsultationen får du även utbildning i hur näringsupptag fungerar och vad som behövs för att kroppen ska kunna ta upp näringen.

Om du har brister och väljer att få hjälp, så kan vi erbjuda en ekologisk matbaserad näring i synergi som kroppen lätt kan ta upp i dina celler och kroppen kan återställa sin balans. Det går bra att endast kolla din näringsstatus, utan att ta hjälp med näringsprodukter.

... läs mer
 Lisa är Spiragårdens hjärta
Lisa är Spiragårdens hjärta
2022-01-01 18:15

Lisa Tangen och hennes man, Stefan Andersson har, steg för steg renoverat, byggt och skapat Spiragården. Nu driver Lisa verksamheten sedan 2017 och har anordnat flera hundra evenemang som yoga, retreater, workshops, föreläsningar och kurser.

Lisa är i grunden Beteendevetare & Kroppsterapeut och har arbetat med personalfrågor på Applied Biosystems och IVT Industrier innan hon sadlade om och utbildade sig inom massage, kinesiologi, kraniosakral terapi, energipsykologi, healing mm.

Lisa brinner för hälsa & personlig utveckling och har under de senast åren ägnat all sin tid till åt sin dröm att skapa en och kursgård, café och mötesplats, som inspirerar till att öppna upp för mer kärlek och medvetenhet i våra liv.

... läs mer